2021-01-09 07:54:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ne ugorjon fejest a házimunkába! Jobb, ha ma csak pihen, relaxál

Napi horoszkóp január 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Most a kíváncsisága és információéhsége kielégíthetetlen. Ha már ráunt az internetezésre, olvasásra, akkor kiránduljon egyet a barátokkal. Ha nem foglalja el magát, komoly veszély fenyegeti: a féltékenység.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kiváló ötletet kap egyik barátjától egy hosszabb beszélgetés során. Bár az ötlet távol áll az eredeti elképzelésétől, azért nem árt fontolóra venni. Egy laikus más szemmel látja a dolgokat, mint ön, aki könnyen átsiklik a már ismert részletek fölött.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A múlt heti viszályok elcsitulnak, és bensőséges irányt vehet a családi élete. A kellemes összhang sokáig kitart. Fontos, hogy megtalálja a szépet, a jót az apró dolgokban. Főzzön valami finomat, vagy csinosítgassa a lakást!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ami eddig bizonytalan vágy volt, arról most kiderül, hogy hamarabb valósággá válhat, mint remélte. A hirtelen adódó lehetőség megriasztja, és sorra talál kifogásokat, miért nincs itt az ideje a változtatásnak. Szedje össze a bátorságát!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Nyilas jegyébe lép a mai napon. Ne riassza el az időjárás, tegye félre búját-baját, és induljon a természetbe. Csodálatosan felüdíti a friss levegő, a mozgás. Egészsége is meghálálja, ha tesz érte!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hajlamos lehet ma a hipochondriára. Fontos az egészségtudatosság, de ha túlzásba viszi az aggodalmaskodást, azzal éppen ellenkező hatást érhet el. A félelmei helyett koncentráljon arra, amiért hálás lehet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A baráti körében komoly vita van kibontakozóban. Sajnos nem kerülheti el, muszáj önnek is állást foglalnia, pedig talán két igazán jó barátja az érintett… A Mérleg mestere a szavaknak, önnek is sikerül úgy megfogalmaznia a véleményét, hogy az senkire nézve sem lesz sértő.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Alaposan túlhajtotta magát a héten, ráadásul a magánéletében is adódtak kihívások. Ne ugorjon fejest a házimunkába! Jobb, ha ma csak pihen, relaxál.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma átlép a Nyilasba, ez felerősíti optimizmusát. Szívesen foglalkozik elvontabb, akár tudományos kérdésekkel és még szívesebben folytat estébe nyúló beszélgetéseket. Pláne, ha történelemről vagy politikáról folyik a diskurzus!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Reggel szinte kirobban az energiától, de később mégis visszahúzódik csigaházába, és szívesebben olvas, pihen. Délután olyan hírt hall, ami alaposan felzaklatja. Azonnal reagálnia kell, vagy döntenie valamiképpen!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most megtapasztalhatja, hogy a sors a legnagyobb rendező! Ha szingli, összefut azzal az ismerősével, akit már régóta vonzónak talál. Merjen kezdeményezni!


Halak: II. 19. - III. 20.

Álljon meg egy pillanatra, és gondolkozzék el, hogy milyen irányban tart az élete, és milyen választási lehetőségek előtt áll. Otthona csendes nyugalmat nyújt, és néhány barátjával is találkozhat, akik igazán ismerik, ezért jó tanácsokat tudnak adni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: